Pagini

3 iun. 2017

Povestea lui Dumnezeu, documentar cu Morgan Freeman

Povestea lui Dumnezeu, documentar cu  Morgan Freeman

Cine este Dumnezeu? De unde venim? De ce există răul? Ce se întâmplă atunci când murim? 

Fiecare om de pe pământ s-a întrebat aceste lucruri la un moment dat și, cel mai probabil, fiecare a găsit un răspuns diferit. În această primăvară, National Geographic Channel și Revelations Entertainment prezintă serialul senzațional Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman, produs de Morgan Freeman, Lori McCreary și James Younger, și ne invită să pornim într-o călătorie în jurul lumii pentru a explora diferite culturi și religii în încercarea de a descoperi sensul vieții, pe Dumnezeu și răspunsurile la toate marile întrebări aferente.

Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman: Creația
Morgan Freeman călătoreşte în diverse colțuri ale planetei ca să găsească răspuns la întrebarea: "Ce s-a întâmplat la începuturi?".
Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman: Cine e Dumnezeu?
În "Povestea lui Dumnezeu", Morgan Freeman încearcă să înţeleagă modul în care credinţa ne-a influenţat vieţile, indiferent de religie.
Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman: De ce există răul?
În "Povestea lui Dumnezeu", Morgan Freeman vrea să înţeleagă modul în care credinţa ne influenţează viaţa, indiferent de religie sau convingeri.
Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman: Apocalipsa
Morgan Freeman examinează profeţii privind cataclisme violente şi conflicte din vremuri trecute, încercând să afle cum va veni sfârşitul lumii.
Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman: Puterea miracolelor
În "Povestea lui Dumnezeu", Morgan Freeman încearcă să înţeleagă modul în care credinţa ne-a influenţat vieţile, indiferent de religie.
Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman: Dincolo de moarte
În ultimul episod al serialului, Morgan Freeman încearcă să înţeleagă obsesia umanităţii cu privire la viaţa de după moarte.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu